Жіночий трикотаж 25 Union каталог
Планую замовити новий светр або в’язану сукню, але хочу спочатку подивитись повний каталог, щоб зрозуміти асортимент. Часто буває, що на сайтах показані лише окремі моделі, а повної картини немає. Мені важливо, щоб були окремі категорії та можливість спокійно переглянути всі позиції. Особливо цікавить саме трикотаж, бо шукаю щось універсальне на кожен день. Також звертаю увагу на опис тканини та загальний стиль бренду. Якщо хтось вже переглядав каталог українського виробника, буду вдячна за поради.
10 Views

Була схожа ситуація, коли я хотіла побачити повний асортимент перед вибором. У каталозі бренду 25 Union є окремі розділи з платтями, светрами та іншими категоріями, що дозволяє переглянути всі доступні моделі. Мені сподобалось, що кожна позиція має фото і зазначений склад матеріалів. Я звернула увагу на жіночий трикотаж 25 Union, бо в цій категорії зібрані светри та трикотажні вироби, які легко порівняти між собою. Також на сайті є сторінка з відгуками, що допомагає скласти загальне враження. Окрім цього, можна ознайомитись із розділом про бренд, де вказано, що марка працює з 2019 року. Загалом каталог виглядає структурованим і зрозумілим.